Često postavljana pitanja

Kako rezervirati putovanje?
Rezervaciju možete napraviti telefonski, emailom ili popunjavanjem forme koja se nalazi na stranici svakog aranžmana.

Da li me rezervacija obvezuje?
U pravnom smislu ne, međutim molimo da rezervaciju radite samo nakon što ste odlučili da putujete.

Kako uplatiti putovanje?
Nakon rezervacije na email ćemo Vam poslati potvrdu Vaše rezervacije i ponudu prema kojoj možete izvršiti uplatu, zajedno sa svim ostalim informacijama: do kada Vam vrijedi rezervacija, tko je organizator, te detaljne upute za uplatu osobno u poslovnici, kreditnom karticom online ili uplatom na račun.

Koja je procedura nakon što uplatim?
Nakon uplate na email ćete dobiti ugovor o putovanju, a 1-2 dana prije putovanja dobit ćete i završno pismo, odnosno voucher u kojemu će dodatno biti specificirani svi detalji vezani uz sami polazak.

Da li je moguć dodatni popust ako plaćam gotovinom?
Na stranici svakog putovanja su navedeni popusti, kao i mogućnosti plaćanja. S obzirom da ePutovanja.net surađuju s većim brojem agencija u mogućnosti smo usporediti ponudu agencija i garantirati da već u startu plaćate najnižu cijenu željenog aranžmana, u koju su uključeni svi dostupni popusti.

Kako mogu biti sigurna/siguran u agenciju s kojom putujem i u kvalitetu organizacije mog putovanja?
ePutovanja.net surađuju samo s provjerenim putničkim agencijama koje imaju dugogodišnje iskustvo u organizaciji putovanja, te koje u skladu s čl.18. i čl.19. Zakona o pružanju usluga u turizmu imaju zaključenu policu osiguranja od odgovornosti kao i osiguranu jamčevinu za uplate svojih stranaka.
Dodatnu razinu sigurnosti Vam pruža i rezervacija preko ePutovanja.net u kojem slučaju ćemo Vam i mi dodatno pomoći u razrješavanju bilo kakvih situacija koje biste mogli imati s agencijom koja organizira Vaše putovanje, kako prije početka samog putovanja, tako i tijekom njegova trajanja.

Što ako putovanje koje me zanima nije garantirano?
To u pravilu nije problem jer se za najveći dio aranžmana prikupi dovoljan broj putnika, a ukoliko se neki aranžman ipak mora otkazati možete se prebaciti na neko drugo putovanje, ili na drugi termin ili Vam se može vratiti uplaćeni novac. Također, rezervacijom putovanja i uplatom akontacije pospješujete mogućnost da polazak postane čim prije garantiran.

Da li se mogu odvojiti od grupe i samostalno obilaziti što me zanima?
Da. Na svim aranžmanima s definiranim programom putovanja, koji uključuje obilaske uz pratnju stručnog vodiča, možete se odvojiti od grupe i ponovo priključiti kada Vam to odgovara.

Što sve uključuje cijena putovanja?
Na stranici svakog aranžmana je specificirano što je uključeno u cijenu, kao i sve obvezne doplate, te opcionalne doplate.

Da li je putno osiguranje nužno?
Putno osiguranje nije obavezno, ali je preporučljivo posebice kod pojedinih vrsta putovanja (npr. daleka putovanja u egzotične zemlje). Osiguranje od otkaza se može uplatiti samo isti dan kada uplaćujete aranžman ili akontaciju za aranžman, a zdravstveno osiguranje može i naknadno, do 3 dana pred putovanje.

Kolika je cijena putnog osigranja?
Cijena putnog osiguranja varira ovisno o odabranom aranžmanu i tipu osiguranja koje vas zanima. Zdravstveno iznosi oko 16 kn po osobi na dan, a cijena osiguranja od otkaza ovisi o ukupnoj cijeni aranžmana. Ukoliko želite putno osiguranje, molimo navedite to prilikom upita ili zahtjeva za rezervaciju.


« Natrag na prethodnu stranicu

Program nagrađivanja

Rezervacijom putovanja osvajate bodove. Kada skupite dovoljno bodova poklanjamo Vam putovanje po Vašem izboru!

Saznaj više »

Zašto ePutovanja.net?

Dugogodišnje iskustvo
Garancija najniže cijene
0% rezervacijske naknade
Kvalitetni programi

Ne propustite posebne ponude!

Prijavite se na newsletter i ne propustite priliku putovati po akcijskim cijenama!